MENÜ

Tű nélküli mezoterápia Elektroforézis - Mesowave

mezo-gep.jpg

Az elektroforézis működése azon alapszik, hogy vízben oldott részecskéknek     elektromos töltéssel rendelkező felületük van. Mikor kis elektromos mezőt     hozunk létre a folyadék felületén a részecskéket, mint pl. a vitaminok,      hyaluronsav stb. mozgásra késztetjük és ez a jelenség segít bejuttatni a bőr         mélyre a szükséges hatóanyagokat. Számos tanulmány bizonyítja azt is, hogy az  elektroporátor használatával sok százaléokkal növelhető a tűs mezoterápia hatékonysága   is.

A Mesowave működésének másik alapelve, egy fejlett beavatkozási módszer, mely során az elektromágneses hullámok a bőrsejteket biológiailag destabilizálják, ideiglenes pórusokat hozva létre, mely minden anyag permeabilitását a 400 szorosára növeli. Az abszorpciós sebesség 1g per perc emulziók, illetve ennél magasabb lipofilikus termékek esetén).

pores.jpg

A fenti képen jól látható a sejt membrán a beavatkozás előtt, az elekromos stimulálás tizedmásodperce alatt, valamint a pórusok kontorlállt záródásakor, a jel megszűnése után.

A tű nélküli mezoterápia kiváló megoldás azok számára, akik félnek a tűtől. Az elektroforézis klasszikus felhasználási területei: Bőrmegújítás/bőrfiatalítás, pigmentációs problémák, táskás szemek, valamint kisebb ráncok kezelése.

 

Az elektroforézis hatékonyságának növelése érdekében a szakemberek többsége dermabráziót vagy nagyon enyhe hámlasztást (pl 8% AHA) alkalmaz a mezoterápiás kezelés megkezdése előtt, az elhalt hámsejtek részleges eltávolítása érdekében.

untitled.png

Kezeléseinkhez a Dermaheal mezoterápiás zselé termékeket használjuk, melyeket kifejezetten a tű nélküli mezoterápiás használatra terveztek. Tartalmaznak többek között vitaminokat, aminosavakat, ásványi anyagokat, hyaluron savat, és elsősorban növekedést serkentő anyagokat.

Hírek

 • ÉRTESÍTÉS
  2012-02-29 13:07:20

  Kedves Vendégeim!

  Szeretném figyelmetekbe ajánlani új weboldalamat, ami, remélem elnyeri tetszéseteket.

  Szívesen fogadom az esetleges észrevételeket és bármit amit szívesen látnátok még az oldalon.

  www.harlequine.hu

  Köszönettel:

  Kelemen Brigitta

Asztali nézet