MENÜ

14.jpg

          BODYCELL

Tökéletes megoldás a cellulit elleni harcban

 

A bodycell kisimítja a bőrt, újraformázza a testvonalakat és karcsúsít.

Minden Nő álma a szép, egyenletes, bársonyos bőr, azonban már fiatal korban megjelenhet egy igen kellemetlen jelenség: a cellulit, ami a bőr felszínén jelentkező látható és tapintható csomók, göröngyök által mutatkozik meg. Ennek oka a túlzott zsírfelhalmozódás a zsírszövetekben és a rossz keringés, mely vízvisszatartási és salakanyagfelhalmozódási problémákat okoz.

 

A Nőknek sokkal nagyobb hajlamuk van a cellulit kialakulására, kötőszöveti felépítésük és hormonális változásaik miatt. A pubertáskor alatt illetve utána majdnem mindenkiben megjelenik bizonyos mértékben a cellulit. A cellulit a Nőknéla kortól, súlytól függetlenül  megjelenhet, és annak ellenére, hogy a nagyobb súlyfelesleg felerősítheti a cellulit jelenlétét, a vékony Nőknél is kialalakúlhat. A cellulit leggyakrabban a hason, a fenéken, a csípőn, a combokon, a térdeken, a bokán, a felső karokon és a háton jelenik meg.

 

A cellulit elleni legjobb eredmény elérése érdekében a BELNATUR egy új, még hatékonyabb aktív összetevőkkel rendelkező sorozatot, a BODYCELL-t hozta létre.

A titok a különlegesen hatásos összetevők egybeolvadásának kombinációja, mely csökkenti a felhalmozódott zsírt, megelőzi annak újra felhalmozódását és a bőrt még feszesebbé teszi.

 

 

FORRÓCSOKI TESTPAKOLÁS

Az "önmelegítő testpakolás kakaóval és guaranavával relaxáló, tápláló, antioxidáns és fogyasztó hatású.

 

A Nők és a csokoládé, mint tudjuk, mágikus kapcsolatban vannak. De  testpakolásként..? Hát? Hát igen, megszületett az ötlet. Az energiát adó guaranamából és a kakaóból kellemes illatú, és ami egy kisebb csoda, önmagától felmelegedő- pakolást fejlesztettek ki a kutatók.

 

 

 

 

Hírek

 • ÉRTESÍTÉS
  2012-02-29 13:07:20

  Kedves Vendégeim!

  Szeretném figyelmetekbe ajánlani új weboldalamat, ami, remélem elnyeri tetszéseteket.

  Szívesen fogadom az esetleges észrevételeket és bármit amit szívesen látnátok még az oldalon.

  www.harlequine.hu

  Köszönettel:

  Kelemen Brigitta

Asztali nézet