MENÜ

b32.jpg

PURE-SKIN

"harmóniában a természettel"

aknéra hajlamos bőrre

 

A zsíros bőr velejárója az akné, mely bármilyen életkorban előfordúlhat, de általában a pubertáskorra jellemző (a tinédzserek 85%-át, a 35-44 év közöttieknek pedig a 10%-át érinti).

 

A faggyúmirigy fokozott termelésével kezdődik. A túlzott faggyú a Propionibacterium acnes és a Staphylococcus epidermis baktérium elburjánzását okozza - ami további gyulladásos folyamatokat idéz elő - serkenti a hyperkeratinizációt és eltömíti a szőrtüszőket. Ennek eredményeként komedók (mitaszerek), papullák (göbök, göbcsék), pusztulák (gennyhólyagok), nodusok (csomók) és ciszták jalannak meg a bőrön.

A különböző külső agresszív tényezők képesek megváltoztatni a bőr védekezőrendszerét, testünk elsődleges védelmi vonalát. Ez a védőrendszer a szarurétegből épűl fel, mely természetes öko flóra. Nikrobiológiai védőfalat képez, amely  meggátolja a nem kívánatos mikroorganizmusok bejutását és elburjánzását a bőrben.

A PUE-SKIN termékcsaládben megtalálható Bioecolia, prebiotikum aktív hatóanyag, mely természetes úton segít visszaállítani a szaru mikroflóráját, hogy biztosítsa a bőr védelmét.

 

A PUR-SKIN egyensúlyba hozza és szabályozza a túlzott faggyúmirigy -termelést, visszaállítja a bőr higénikus, tiszta állapotát, míg tiszteletben tartja/nem károsítja a természetes védőrendszert.

Tiszteld a természetet, szeresd a bőröd!

 

 

bodegonbeln.jpg

BALANCE

kevert bőrre

 

A bőr a legnagyobb felületi szervünk, ruha amelyet egy életen át viselünk. A külseje alapján meg lehet ítélni valakinek a korát és egészségi állapotát. Az idális vagy normál bőrhöz jó hozzáérni, bársonyos, sima, rózsaszín, mint a baba bőre. Legtöbben csak ebben a baba korban rendelkeznek normál bőrrel, melynek a Ph-ja 5,4. A legtöbb felnőtt ember bőre kombinált bőr, ami azt jelenti, hogy a száraz és olajos részek váltakoznak. 25 és 45 év között a nők 50%-ának ilyen a bőrképe.

A kombinált bőr jellegzetessége az olajos homlok, orr és áll. Az úgynevezett T zóna. Az orcák, a szem környéke, a nyak vízhiányos, vagy zsír és vízhiányos, tehát általában száraz.

 

Miről ismerhető fel a kombinált bőr?

 

- Kombinált bőr

Szárazságra hajlamos

A bőr a homlokon, az orron, az állon enyhén olajos, a többi része nagyon száraz. A T zóna kicsit zsíros, a bőr nagy része száraz és apró ráncok ülnek rajta. Elégtelen a hidratáció.

- Kombinált bőr

Zsírosságra hajlamos

A T zóna nagyon zsíros, a többi része kissé száraz, elégtelen a hidratáció.

 

A kombinált bőr a legösszetettebb fajtája a bőrtípusoknak, ezért a BELNATUR amely vezető cég a kozmetikai kezelések megújulása terén, sikeres eljárást alkotott, amely 1 hét alatt 26%-al képes csökkenteni a faggyútermelést.

manufacturers.jpg

 

SZÁRAZ VÍZHIÁNYOS ÉS ÉRZÉKENY BŐR

 

A száraz bőr rendkívül gondos ápolást igényel, mivel nem csupán esztétikai probléma, hanem igen érzékenyen reagál a külső hatásokra, gyakran hámlik és könnyen sérül.

 

Ezekre a problémákra fejlesztette ki a BELNATUR az alapkezeléseknél az EQUILIBRANT, a SENSIL és a TURGENS ampullás kezeléseket.

Ezek a professzionális készítmények ellensúlyozzák a környezeti ártalmak irritáló hatását. Nyugtatólag hatnak a rozáceás és érzékeny bőrre, hátráltatják a ráncok kialakulását. A vízhiányos alipikus bőrre stimuláló, revitalizáló hatással bírnak.

 

NATURAL WHITE (halványító vonal)

 

A bőr gyakran van kitéve erős napfénynek, mely ellen védekeznie kell. A védekező mechanizmus alapja a melanogenezis, melynek során melanin pigment sejtek termelődnek.

A bőr színe a melanin színétől és mennyiségétől függ.

Az aktív hatóanyagok kombináltan hatnak a NATURAL WHITE-ban amely több szinten teszi lehetővé a melanin feldolgozását már az első használat után. Megakadályozza a bőr sötétedését és a napozás utáni a sötét foltok kialakulását, a bőr öregedését, a hormonális hatásokat (terhességnél), az örökölt vonások ellen is alkalmazhatók.

A termék tartalmaz glutaminsavat, amely a melaninképződést eltolja a világos melanin képződése felé.

 

Hírek

 • ÉRTESÍTÉS
  2012-02-29 13:07:20

  Kedves Vendégeim!

  Szeretném figyelmetekbe ajánlani új weboldalamat, ami, remélem elnyeri tetszéseteket.

  Szívesen fogadom az esetleges észrevételeket és bármit amit szívesen látnátok még az oldalon.

  www.harlequine.hu

  Köszönettel:

  Kelemen Brigitta

Asztali nézet