MENÜ

A kezelés

dtsroller.jpg

 

A kezelést egy kis hengerrel végzik, melynek felületét 600 darab hajszálvékony tű borítja. Különbőző fajtái léteznek, mind más tűhosszúsággal, hogy a különböző problémákat a legeredményesebben tudják kezelni

Az eljárást 15 évvel ezelőtt egy dél-afrikai orvos, Dr. Desmond Fernandes fejlesztette ki. Aztóa a világ legelismeretebb orvosai tökéletesitették, akik szerint néhány problémára ez az egyetlen létező kezelési lehetőség.

A kezelés során a Mezo-Roller apró sebek százait ejti a bőrön. Minden egyes kis seb a test természetes öngyógyitó képességét aktiválja, aminek következtében a kezelt felületen új kollagén és elasztán termelődik.

A kollagén a bőr kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője, a bőrünk rugalmasságáért felel. Ám a szervezetünkben található kollagén vízmegkötő képessége az évek során csökken, emiatt vesziti el bőrünk rugalmasságát, és kezd ráncosodni. Mezo-Roller által felfokozódott kollagén termelés hatására bőrhibák (pl. akne hegek) eltűnnek, a bőr megfiatalodik, a ráncok feltöltődnek. Az újonnan képződött kollagén sejtek magasabb vízmegkötő képessége révén a bőre újra fiatalosan simává, rugalmassá válik.

A bőr folyamatos regenerálódása érdekében érdemes fenntartani a fokozott kollagén termelést, ami legegyszerűbben rendszeres Mezo-Roller  használattal érhető el.

Már az első kezelés után jelentős javulás várható, de néhányszori ismétlés után látható igazán a regenerálódás. Csupán 5-10 alkalom szükséges a kivánt eredmény eléréséhez. Két kezelés között azonban el kell telnie optimális esetben 5-6 hétnek.

Az kezelés időtartama előkészülettel együtt nem több mint háromnegyed óra. Fájdalomcsillapító krémek használatának köszönhetően alig jár kellemetlenséggel és egyáltalán nincs kockázata.

 

Ezzel az eljárással eredményesen kezelhetünk:

-Zsíros bőrt

-Tág pórusu bőrt

-Hegeket (pl akne, műtéti hegek)

-Ráncokat

-Megereszkedett bőrt

-Rozáceát

-Seborrheát

-Depidmentálódott bőrt

-Cellulitot

-Striát

 

 

 

A kezeléseinkhez a DermaHeal termékeit használjuk!

dermaheal-hl.png

Ezek a hatóanyagok nanoszómásak, magas hyaluronsav koncentrációjúak és növekedési faktorokat tartalmaznak.

 

.

 

Hírek

 • ÉRTESÍTÉS
  2012-02-29 13:07:20

  Kedves Vendégeim!

  Szeretném figyelmetekbe ajánlani új weboldalamat, ami, remélem elnyeri tetszéseteket.

  Szívesen fogadom az esetleges észrevételeket és bármit amit szívesen látnátok még az oldalon.

  www.harlequine.hu

  Köszönettel:

  Kelemen Brigitta

Asztali nézet