MENÜ

FÜLBELÖVÉS

1.jpg 

Szeretne divatos fülbevalót gyorsan és fájdalommentesen?

Az Ön számára a legfontosabb az egészség és ezért megköveteli a legmagasabb fokú higiéniát?

Akkor a legjobb helyen jár!

 

fullyukasztas_sterilizalas.jpgfulcimpalyukasztas.png

fullyukaszto_pisztoly.pngfajdalommentes_fullyukasztas.png

 

Gyors, gyengéd és fájdalommentes

A fülbevaló vékony szúróhegyével történő, gyakorlatilag hangtalan és szinte fájdalommentes füllyukasztás többé már nem csak vágyálom.

 

Hangtalan

Nincsenek többé könnyek - felejtse el a gyerekeket megriasztó hangokat.

 

Rendkívül higiénikus

A füllyukasztó szakember hozzá sem ér a steril fülbevalóhoz, kapocshoz, illetve kapszulához.

 

Gyors gyógyulás

A kapocsnak a fülbevalóra történő automatikus és pontos felhelyezése, valamint a vékony szúróhegy biztosítják az optimális gyógyulást.

 

Kevesebb fertőzés a gyerekek és az allergiások között

A System 75 választéka 14 és 18 karátos arany-, illetve titánfülbevalókat is tartalmaz. Ezek pedig csökkentik az allergiás reakciók kockázatát.

 

Fülbelövésre alkalmas ékszerek

Valamennyi steril és egyszerhasználatos kapszula egy kapcsot, valamint egy széles választékban rendelkezésre álló fülbevalót tartalmaz. Ezek a divatos fülbevalók alkalmasak a fülbelövésre és már az első naptól alkalmi ékszerként is viselhetők.

2.gif

 

ORR PIERCING

STERIL KAPSZULÁS CSOMAGOLÁSÚ MÓDSZER

TITÁNIUMBÓL

 

Az előre steril csomagba csomagolt kapszulákkal lehetőség nyílt orr lyukasztásra.

Orvosi Titánium -  anyagból készűlt, kimondottan az orr lyukasztására, a legjobb minőségű gyártással - amivel tökéletesen lehet orrot lyukasztani. A STUDEX által gyártott Titánium ékszerek megegyeznek a gyógyászatban használt implantátumok anyagával. Teljesen természetesek és nagyon rugalmasak. Ráadásul mivel Nikkelmentes minőségűek a testben nem okoznek problémát.

 

ÚTMUTATÓ A FÜL ÁPOLÁSÁHOZ

A Fül Ápolása

• A fülbevalót illetve fülét csak alapos kézmosás után érintse meg.
• Naponta legalább két alkalommal - a fülbevaló kiszedése nélkül - tisztítsa meg fülét elöl és hátul a Studex® vagy a MediSept™ Ear Care Solution nevű termékével, vagy használja a MediSept™ Ear Care Gel terméket. Ezután 2-szer - 3-szor forgassa meg fülbevalóját félig fülében, 180° -kal balra illetve jobbra. Ezzel elkerülheti, hogy haja rácsavarodjon fülbevalójának szárára. A tisztítás közben fülei maradjanak szárazok!

AMI NEM AJÁNLOTT:

• Szükségtelenül kiszedni a fülbevalót vagy hozzányúlni a fülhöz és/vagy a piercing-hez.
• A pillangókapocs nyomkodása a fül felé a szár mentén; a kapocsnak mindig a fülbevaló szárának végén kell lennie. Minden tisztítás alkalmával ellenőrizze a kapocs mögötti részt - simának kell lennie.

TOVÁBBI TEENDŐK:

• 6 hétig hagyja benne a fülbevalót a fülében anélkül, hogy kiszedné (12 hétig, ha a porcban helyezkednek el ).
• 6 hét után (12 hét, ha a porcban helyezkednek el a fülbevalók) a fülbevalókat ki lehet szedni és másik, szintén post-type fülbevalókat (olyan típusú fülbevaló, melynek szára /hosszabb/ van) is lehet viselni, folyamatosan.
• A füllyukasztástól számított első 5 hónapban (12 hónap, ha a porcban helyezkednek el a fülbevalók) csak post-style fülbevalókat hordjon folyamatos jelleggel. A fülbevaló szárának rozsdamentes sebészeti acélból vagy valamilyen más hipoallergén anyagból kell lennie.
• A füllyukasztás utáni ápolási időszakban a haj-spray -t, szappant, sampont és egyéb készítményeket tartsa távol füleitől. Amennyiben ezek valamelyike mégis éri fülét, öblítse azt le tiszta vízzel, majd használja valamelyik Studex® Ear Care terméket a fentebb leírtak szerint.
• Enyhébb fájdalmak valamint bőrpirosodás előfordulhat - ez teljesen természetes. Megfelelő kezelés mellett ez 48 órán belül helyrehozható. Amennyiben bármikor túlzott fájdalom, duzzadás vagy bőrvörösség lépne fel, azonnal keressen fel hozzáértő egészségügyi szakembert - még mielőtt fülbevalóját kiszedné.

FÜLBEVALÓK - A FÜLPORCBAN:

A fülporc természetének következtében a gyógyulás alatt kivételes odafigyelést igényel. Enyhébb fájdalmak valamint bőrpirosodás előfordulhat - ez teljesen természetes. Megfelelő kezelés mellett ez 48 órán belül helyrehozható. Amennyiben bármikor túlzott fájdalom, duzzadás vagy vörösség lépne fel, azonnal keressen fel hozzáértő egészségügyi szakembert - még mielőtt fülbevalóját kiszedné. A nem megfelelően és pontosan végrehajtott kezelési módszerek a fül porcban maradandó illetve tartós sebhelyek kialakulását eredményezheti.

 

Hírek

 • ÉRTESÍTÉS
  2012-02-29 13:07:20

  Kedves Vendégeim!

  Szeretném figyelmetekbe ajánlani új weboldalamat, ami, remélem elnyeri tetszéseteket.

  Szívesen fogadom az esetleges észrevételeket és bármit amit szívesen látnátok még az oldalon.

  www.harlequine.hu

  Köszönettel:

  Kelemen Brigitta

Asztali nézet