MENÜ

FIATALÍTÓ KEZELÉSEK

Szalonunkban igen sok féle fiatalító arckezelésből és ampullás eljárásbó választhat!

Minden vendégünk megtalálhatja a saját bőrtípusának, korának, problémájának megfelő kezelést!

 

 salon_treatments.jpg

 

TOP CELL

Megáll az idő?

 

Mindennapi életünk során sokat nevetünk, beszélünk, gesztikulálunk. Ezek a kis mozdulatok a bőrt egy bizonyos idő után túlzottan igénybe veszik. Az ekkor keletkező apró vonalakból később mély ráncok lesznek. 30 éves kortól a bőr elveszíti természetes rugalmasságát és ezen folyamat során bizonyos rétegei elvékonyodnak. Az ARGIRELINE  feladata, hogy visszafordítsa, illetve megakadályozza a ráncosodás természetes folyamatát a homlokon, a száj és a szem környékén.

 

Mi az ARGIRELINE és hogyan hat?

Az ARGIRELINE molekula a legújabb kozmetikai felfedezés, amely megakadályozza az izom összehúzódásához szükséges idegi impulzust és ezzel lehetővé teszi az izom ellazulását, aminek segítségével megóvja a bőrt a vonalak, barázdák kialakulásától illetve azok elmélyülésétől. A már kialakúlt ráncokat, barázdákat csökkenti, tompítja és megóvja a bőrt az öregedéstől, amit az állandó arcjáték okoz. Ez a nem mérgező molekula hat aminosavból áll, igy a BOTOX hatását váltja ki mindenféle káros mellékhatás nélkűl.                                                            

                                                             

home.jpg

 

VIVRECEL

Fáradt, stresszes bőrre

 

A bőrünk szervezetünk természetes "csomagolása" ami védőrétegként működik és megjelenése, állapota híven tükrözi és visszajelzi a belső hatásokra történt változásokat. Mikor valamilyen stressz éri a bőtünket különféleképpen reagál (kipirosodik, ráncosodik, foltok jelennek meg rajta) elveszíti regenerációs képességét, fényét, életerejét. Idővel a mimikai ráncok elmélyűlnek, a "szerzett" barázdák megmerevednek, a bőr színtelen, fakó és élettelen lesz.

 

Az ilyen kellemetlen tünetek ellen fejlesztette ki a BELNATUR a VIVRECEL kezelést, ami a természetes szépség tudományának legújabb vívmányait tartalmazza: ezek a növényi friss sejtek.

A készítmény ezen kívül magas ásványi anyag és vitamintartalommal rendelkezik, valamint egy olyan új elemmel mint a CM3 molekula. Ez a hatóanyag "bomba" képes arra, hogymegerősítse a bőr védekező funkcióit, sejtújító hatású, így képes visszaadni a bőr eredeti életerejét.

 

 be2.jpg

GLYCOFRUIT line

 

Az öregedés és a Nap káros hatásai miatt a bőr legfelső rétegében felhalmozódnak az elhalt szarusejtek. A fokozott elszarusodás hatására a bőr felszíne egyenetlenné válik, és mély ráncok alakúlhatnak ki.

A GLYCOFRUIT termékcsalád két lehetőséget kínál: gyorsítja az elhalt szarusejtek leválását és stimulálja a megújító folyamatokat

 

3.jpg          2.jpg

 

PRIVILÉGE

egy láthatóan fiatalabb bőrért

 

Az évek múlásával nem csak bölcsebbek leszünk, de megjelennek a bőr öregedésének jelei. Erőteljesebbé válnak a mimikai vonalak, ráncok, a bőr elveszíti fényét, életerejét, esetleg májfoltok is kialakúlhatnak.

 

A folyamatot a környezet káros hatásai még jobban felerősítik. Az UV sugárzás a légszennyezettség hatására szabadgyökök termelődnek, melyek következtében a bőr hamarabb veszíti el rugalmasságát és hidratáltságát.

 

A PRIVILÉG az öregedés összes jele ellen harcol, a szépségtudomány luxuskoktéljával, amely a következő kitűnő összetevőkből áll:

 

GYÖNGYHÁZ

A fiatalságért

 Az óceánok kincse a gyöngyház, mely a tökéletes szépség elérésében segít. Gazdag kalciumban és oligoelemekben, melyek tömörítik és táplálják a bőrszöveteket.

- Serkenti a sejtnövekedést

- hidratálja, erősíti, helyreállítja és kisimítja a bőrt.

- Serkenti az irhában lévő fibroblastokat, melytől megnövekszik a kollagén és elasztintermelés.

- A gyöngyház harcol a ráncok, a petyhüdtség és a bőr gyengesége/érzékenysége ellen.

 

FEHÉR ORCHIDEA

A szépségért

 A rendkívüli szépség és életerő virága. Csökkenti a pigmentációt és a sötét foltok kialakulását. Visszaadja a bőr fényét és vitalitását.

 A fehér orchidea kivonata:

- hozzájárúl a pigmentfoltok halványításához

- megakadályozza és megelőzi a korral járó sötét foltok kialakulását.

 

CHAMPAGNE

luxus, kifinomultság és divatosság

 A legfényűzőbb és leghatásosabb védelem a szabadgyökök ellen ( korai öregedés legfőbb oka ). Feszesíti a bőrt.

 - képes a szabadgyököket megsemmisíteni

- megerősíti a kapilláris vénákat és serkenti a vérkeringést. Fontos szerepet játszik a kollagénszintézisben, annak védelmében és helyreállításában. Elősegíti a bőr rugalmasságát.

 

RUBIN

A megújult bőrért

 A rubin a drágakövek királya. Tonizálja a bőrt, visszaadja a bőr egészségét és komfortérzrtét.

 A rubin ereje a bőrrel találkozva energiát ad át a szervezetnek, mely megemeli a test hőmérsékletét, így a bőr élettel telívé és feszesebbé válik. A rubin serkenti a vér mikrokeringését, jó közérzetet és kényelmet biztosít a bőrnek.

 

 

 

 

 

manufacturers.jpg

 

OXIGEN

Vízhiányos és/vagy fakó, gyulladt, stresszes bőrökre

 

Oxigén nélkűl nincs élet! Ezt tanúljuk az iskolában és ez igaz a bőrünkre is. Hogy megőrizze a ragyogását, simaságát, szintén oxigénre van szüksége.

Mit nyújt az oxigén a bőrünknek?

     - biztosítja a szükséges energiát a kötőszövetek működéséhez.

     - megtisztítla a bőrfelszínt

     - enyhíti a fáradtság és a stressz jeleit

     - serkenti a kötőszövet regenerálódását

 

A szöveti légzés fokozódása életerővel látja el a bőrt, növeli vitalitását, fényt ad és simává teszi.

 

A BELNATUR az új oxigénsorozattal egy olyan egyedi kezelést ajánl, ami a mai kor legújabb kozmetikai felfedezésein alapul, aktiválja a sejtek működését, serkenti és tisztítja a vízhiányos és fulladt, stresszes bőrt.

 

 bel1.gif

 RE-VITAL

Arckezelés a vitaminok erejével!

 

16.jpg

 

FLORASZTINA ampullás kezelés

ULTRA COLLAGEN ampullás kezelés

ULTRA COLLAGEN + COLLAGEN lap

BIO TURGENS ampullás kezelés

 

                                                      

 

Hírek

 • ÉRTESÍTÉS
  2012-02-29 13:07:20

  Kedves Vendégeim!

  Szeretném figyelmetekbe ajánlani új weboldalamat, ami, remélem elnyeri tetszéseteket.

  Szívesen fogadom az esetleges észrevételeket és bármit amit szívesen látnátok még az oldalon.

  www.harlequine.hu

  Köszönettel:

  Kelemen Brigitta

Asztali nézet