MENÜ

PURE GOLD 24K

Az elmúlt években "ARANYLÁZKÉNT" terjedt el a világban, az igényes Nők körében a 24K arany kezelés. Ez a különlegesség már elérkezett Magyarországra is. Azt gondoljuk, hogy a magyar hölgyek is megérdemlik azokat a csúcskezeléseket és krémeket, amit nők milliói már élvezhetnek.

 

Az arany több mint ezer éve ismert nemesfém, amelyet már az ókori Kínában is ismertek és széleskörűen alkalmaztak. Csodálatos regeneráló, bőrmegújító hatásával stimulálja a sejtek védekező képességét a károsító szabadgyökök ellen, feszesíti és természetes fénnyel tölti fel az arcbőrt.

 

A PURE GOLD 24K a kollagéntermelést fokozva csökkenti a vonalak és ráncok láthatóságát, a bőr megereszkedését, növeli a sűrűségét és feltölti azt. A vér és a nyirokkeringés serkentésével pozitív irányban módosítja a bőr méregtelenítési folyamatát. A krémek aranytartalma és értékes összetevőivel való kombinációja eredményezi a kiváló hatást. A bőrnek különleges selymes fényt kölcsönöz, halványítja a szem alatti katikákat, májfoltokat, megteremtve ezzel a leghatásosabb eljárást. Ennek következtében az arcbőr fiatalabbnak, energiadúsabbnak, élettelibbnek, ragyogóbbnak látszik.

 

Az arany és a bőrünk összefüggései: már az ókori kultúrák is használták az aranyat mint gyógyszert és bőrfiatalító szert.

Különböző kultúrák. különböző rituálék: A sumérok, a görögök, az egyiptomiak, de még a Pan De Oro-ban is, az emberek egész testüket befedték finom aranyporral és megmártóztak a St. Guatavita vizében, amely rituálé egészen az Eldorado legendához és az örök fiatalság forrásához nyúlik vissza.

Hírek

 • ÉRTESÍTÉS
  2012-02-29 13:07:20

  Kedves Vendégeim!

  Szeretném figyelmetekbe ajánlani új weboldalamat, ami, remélem elnyeri tetszéseteket.

  Szívesen fogadom az esetleges észrevételeket és bármit amit szívesen látnátok még az oldalon.

  www.harlequine.hu

  Köszönettel:

  Kelemen Brigitta

Asztali nézet